6 abr 2008, 23:07

Имам си приятелче 

  Poesía » Civil
1495 0 4
Имам си приятелче -
Кайче-Николайче!
С благородно сърце -
страхотно момче...

Учеше ни всички,
мечтатели големи -
да летим в небето
волни като птички...

Откъде в сърцето
взе се толкоз обич,
че не ни обиди
нито веднъж даже...

А правехме грешки,
и то в небето,
незнаейки всичко
за навигация и самолети...

Винаги с усмивка
и все с добра дума
ще прави разбора
и ще ни научи...

И блестят очите
като на звездите,
вярвахме, че и ние
ще покорим висините...

Кайче-Николайче,
благодаря ти, човече,
че ти, страхотното момче,
си моето ной-добро приятелче!

05.04.2008г.
София, България

© Весела Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??