19 oct 2014, 11:14

Имаш цвят 

  Poesía » De amor
381 0 0


Имаш цвят на зимен дъжд
и миришеш на мечти.


Уж си все един и същ,
ала вечно се мениш.

© Малката смърт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??