Имаше ли...
Угасна и последният пламък любов
и знаем вече, че всеки е готов.
Тръгваме двама в различни посоки,
дори и раните да са много дълбоки.
Не знаехме, че няма да се получи,
няма нищо, животът учи,
но защо трябва да се разделим така,
и всеки ден усещаме тъга.
Имаше ли любов между нас,
или напразно плача в този час?
Имаше ли някаква топла искра,
или всичко бе само една лъжа?
Имаше ли любов между нас ,
или напразно плача в този час?
Имаше ли топли спомени,
или не са ранени сърцата ни?
Казахме си сбогом за последен път
и отпраши всеки по своя път.
Ще намерим любовта някой ден
и няма да си спомняш ти за мен.
Казахме си сбогом за последен път
и отпраши всеки по своя път.
Но ще си останем приятели добри
и с радост ще си спомняме онези дни.
© Станислава Димова Todos los derechos reservados