20 окт. 2009 г., 23:23

Имаше ли... 

  Поэзия » Любовная
639 0 2

Имаше ли...

 

Угасна и последният пламък любов

и знаем вече, че всеки е готов.

Тръгваме двама в различни посоки,

дори и раните да са много дълбоки.


Не знаехме, че няма да се получи,

няма нищо, животът учи,

но защо трябва да се разделим така,

и всеки ден усещаме тъга.


Имаше ли любов между нас,

или напразно плача в този час?

Имаше ли някаква топла искра,

или всичко бе само една лъжа?


Имаше ли любов между нас ,

или напразно плача в този час?

Имаше ли топли спомени,

или не са ранени сърцата ни?


Казахме си сбогом за последен път

и отпраши всеки по своя път.

Ще намерим любовта някой ден

и няма да си спомняш ти за мен.


Казахме си сбогом за последен път

и отпраши всеки по своя път.

Но ще си останем приятели добри

и с радост ще си спомняме онези дни.

© Станислава Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Римите са нож с две остриета...помисли за изказ без тях...сигурна съм,че ще ти хареса звученето,новото.И...върви напред...
  • Имаше ли любов между нас,

    или напразно плача в този час?
    Ще намерим любовта някой ден

    и няма да си спомняш ти за мен...
    Толкова истинско!6 от мен.
Предложения
: ??:??