ИМЕНА
Бог е с различни имена
по небето и земята.
Прочетох името Му
в очичките на котето,
в усмивката на всеки плод,
в слънцето, в луната,
в дъжда и във дъгата;
в стъпките в тревата,
изваяно в скалите;
в смеха на моето дете;
в твоята прегръдка.
Във сърцето ми.
© Албена Стефанова Todos los derechos reservados