13 dic 2007, 10:51

Имена на парфюми-2(Intuition) 

  Poesía » Versos blancos
1494 0 2
 

Intuition

Не знам къде съм.

Нито как се казвам.

Там съм,

където избухват звезди.

Не знам защо

съм родена.

Но съм там,

където скоро

ще има светлина -

по-бяла

от гълъб,

по-тънка от мисъл.

И съм щастлива -

с невежеството

на незнаещите.

© Ина Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??