13.12.2007 г., 10:51 ч.

Имена на парфюми-2(Intuition) 

  Поезия » Бели стихове
1403 0 2
 

Intuition

Не знам къде съм.

Нито как се казвам.

Там съм,

където избухват звезди.

Не знам защо

съм родена.

Но съм там,

където скоро

ще има светлина -

по-бяла

от гълъб,

по-тънка от мисъл.

И съм щастлива -

с невежеството

на незнаещите.

© Ина Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??