14 nov 2012, 10:02

Импликация 

  Poesía » De amor
581 0 2

ако остана тук неизживяна,

каквато нямаше да ме оставиш,

ще забравя за писмата,

които никога не ще изпратя.

тогава ти ще изхабяваш делника,

превръщайки го в пепел и подобие

на изсмуканата тревога, че изчезваш,

оставяйки зловонни себе-копия.

© Сирарпи Мирзоян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??