14 нояб. 2012 г., 10:02

Импликация 

  Поэзия » Любовная
594 0 2

ако остана тук неизживяна,

каквато нямаше да ме оставиш,

ще забравя за писмата,

които никога не ще изпратя.

тогава ти ще изхабяваш делника,

превръщайки го в пепел и подобие

на изсмуканата тревога, че изчезваш,

оставяйки зловонни себе-копия.

© Сирарпи Мирзоян Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??