14 jun 2011, 20:16

Импресия 

  Poesía » Del paisaje
1593 0 36

Импресия

 

Денят изгря,

погали с длан тревата

и пръсна в нея капчици роса.

След миг отнякъде се втурна вятър

и грабна тези мънички слънца.

 

Пък аз,

върху крилце на пеперуда,

написах този недовършен стих.

Чети, приятелю,

не се учудвай.

И ако не харесаш,

ми прости.

 

 

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??