14 июн. 2011 г., 20:16

Импресия 

  Поэзия » Пейзажная
1594 0 36

Импресия

 

Денят изгря,

погали с длан тревата

и пръсна в нея капчици роса.

След миг отнякъде се втурна вятър

и грабна тези мънички слънца.

 

Пък аз,

върху крилце на пеперуда,

написах този недовършен стих.

Чети, приятелю,

не се учудвай.

И ако не харесаш,

ми прости.

 

 

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??