24 may 2010, 0:17  

Импресия 

  Poesía » De amor
969 0 15

 

 

 

студ

и три ноти мъгла

лъкатушат из края на зимата

обич

и стрък самота

денонощието в болка обричат

 

 

устни

зачатък надежда

преливат от светла луна

вятър

усетил копнежа

целува самотно нощта

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??