Платното за шедьовър
като пресъхнал извор
попива всяка капка
живително мастило,
и всяка жадна фибра
с пръстите ти диша,
потръпва от дъха ти -
мистрал на боговете,
невидим за очите,
но видим за сърцето,
поема аромата,
храната за душата.
Дори и да те няма,
картината остава -
импресия екстазна лава
шедьовърът за двама!
Любов в мастилено
Вселената сънува,
сънят в мастилената нощ
те търси и към теб пътува...
© П Антонова Todos los derechos reservados