9 dic 2012, 12:04

Импресия за огъня 

  Poesía » Otra
350 0 2

Импресия за огъня

 

Обичам вечерите до огнището.

Огънят и онзи невероятен пукот,

когато пламъкът шепне на дървото.

Усещане за топлина и уют.

И мигът се размива във вечност.

В магнетичния танц на пламъците

вихрят се копнежи, нежност, желание.

Като вълшебство.

И докарват сълза

от любов и разнеженост.

Огънят в огнището.

Моите вечери, моите мигове...

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??