Импресия за огъня
Обичам вечерите до огнището.
Огънят и онзи невероятен пукот,
когато пламъкът шепне на дървото.
Усещане за топлина и уют.
И мигът се размива във вечност.
В магнетичния танц на пламъците
вихрят се копнежи, нежност, желание.
Като вълшебство.
И докарват сълза
от любов и разнеженост.
Огънят в огнището.
Моите вечери, моите мигове...
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Всички права запазени