31 may 2019, 23:27

Импулс 

  Poesía » Filosófica
467 1 1

Усещам се някак свършен,
и няма вече тревога!
Живота ми е прекършен -
това искам и го мога!

 

Аз избрах друга посока.
Поисках и се преродих!
Целта е много висока...
Слагам точка, вече реших!

© Красимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??