31.05.2019 г., 23:27 ч.

Импулс 

  Поезия » Философска
468 1 1

Усещам се някак свършен,
и няма вече тревога!
Живота ми е прекършен -
това искам и го мога!

 

Аз избрах друга посока.
Поисках и се преродих!
Целта е много висока...
Слагам точка, вече реших!

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??