May 31, 2019, 11:27 PM

Импулс 

  Poetry » Phylosophy
460 1 1

Усещам се някак свършен,
и няма вече тревога!
Живота ми е прекършен -
това искам и го мога!

 

Аз избрах друга посока.
Поисках и се преродих!
Целта е много висока...
Слагам точка, вече реших!

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??