24 feb 2012, 12:18

In memoriam (на незабравимия Георги Черкелов) 

  Poesía » Otra
541 0 6

Ако смъртта грабва актьорите,

твърде висока цената е!

Нека скептично се смеят позьорите –

и без тях може театърът!

 

В този живот, който стана арена,

тъй грубовата и сива,

още е нужна голямата сцена –

звездна, магична, красива!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??