Ако смъртта грабва актьорите,
твърде висока цената е!
Нека скептично се смеят позьорите –
и без тях може театърът!
В този живот, който стана арена,
тъй грубовата и сива,
още е нужна голямата сцена –
звездна, магична, красива!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены