18 oct 2019, 7:23

Ing-причастност 

  Poesía » Civil
568 0 0

Културните различия се случват.

Да бъдем честни - 

Приютът на хладната усмивка

занася толкова, че да достъпи друг.

 

София, ден след празника

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??