18 окт. 2019 г., 07:23

Ing-причастност 

  Поэзия » Гражданская
569 0 0

Културните различия се случват.

Да бъдем честни - 

Приютът на хладната усмивка

занася толкова, че да достъпи друг.

 

София, ден след празника

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??