18.10.2019 г., 7:23 ч.

Ing-причастност 

  Поезия » Гражданска
563 0 0

Културните различия се случват.

Да бъдем честни - 

Приютът на хладната усмивка

занася толкова, че да достъпи друг.

 

София, ден след празника

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??