23 dic 2007, 23:50

Инсценирана любов 

  Poesía
775 0 1

Истерични мисли ме разкъсват.

Крещят главозамайващо лъжите.

Всички истини измислени преливат.

В яма от себичност се изливат.

 

Инертни измислиците стават.

Махалото измерва изгубени сълзи.

Любов всички си обещават

и в миг себе си иронизират.

© Ел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • много добре казано!!!страхотен стих
    целувки
Propuestas
: ??:??