23.12.2007 г., 23:50 ч.

Инсценирана любов 

  Поезия
690 0 1

Истерични мисли ме разкъсват.

Крещят главозамайващо лъжите.

Всички истини измислени преливат.

В яма от себичност се изливат.

 

Инертни измислиците стават.

Махалото измерва изгубени сълзи.

Любов всички си обещават

и в миг себе си иронизират.

© Ел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • много добре казано!!!страхотен стих
    целувки
Предложения
: ??:??