23 ene 2020, 11:51

Интересен код 

  Poesía » De amor
438 0 2

Знам,че отново няма да ти пука,

 

затова ще ти го кажа през сълзи.

 

Убита, аз...лежа

 

и нещастието покрай мене пак пълзи.

 

Пак сред нищо,повалена.

 

Нищо,нищо в мене вече не гори.

 

Изчезна сякаш цялата вселена,

 

погледът ми замъглява се дори.

 

Казват уж минава

 

Цигара след цигара,

Първо,второ си наливам,

Работата..Не помага.

 

Убита,аз...лежа, тук?

 

И гробна тишина мълчи.

 

Пак не чувам звук.

© Исмигюл Хаджиеминова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??