10 ene 2006, 17:32

Интериор в бяло 

  Poesía
864 0 3

                                           Интериор в бяло

 

 

Безлична стая и прозорец,

през който никой не поглежда.

Живот,разпънат на системи-

едва мъждукаща надежда.

Отправяш стон към Бога,

който е забравил,

че майките не трябва да умират.

А той изпраща брат си на земята

с прошарена брада и бяла манта.

И времето забавя пулс.

И чака с теб във коридора...

 

© Здравка Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??