Здравейте, скъпи мои в сайта!
При вас се върна дон Хуан!
Отсъствах не по своя воля,
а интернетът ми умря.
Доставчикът не си помръдва,
не пръста, цялата ръка,
не дава пет пари за мене,
а аз без вас съм без душа.
Не искам вече да съм нервен,
ще ида аз при някой друг,
а този просто ще накарам,
да се почувства като сгазил лук.
На всички хора ще разкажа,
какъв човек е немарлив,
а аз при вас ще се завърна,
че тук се чувствам най-щастлив.
© Христо Костов Todos los derechos reservados