14 ene 2016, 23:51

Интимен дует 

  Poesía » De amor
337 0 1

Главите ни докосват се със нежност,

излъчването ти прониква в мен

и се превръщам в ученик прилежен,

в учителка по обич запленен.

 

Разтвориха се всичките ми пори,

към жизненост дочули призив нов.

Контрол загубих. Имам само порив.

Невроните копнеят за любов.

 

Вибрациите на душите слети

изливат се във песен в унисон,

каквато слушат само боговете –

с кристално чисти ладове и тон.

 

Ще се извикаме на бис взаимно,

за да повторим нейния рефрен.

Приключим ли с дуета си интимен,

ще се отпусна умиротворен.

© Владимир Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Харесва ми
Propuestas
: ??:??