Търся те неповторимо...
Твоя сянка станах аз...
В моя стих ти търся рима.
Жаден съм за твоя глас!
Теглиш ме с неземна сила,
аз я чувствам всеки час.
С твойта Синева и Свила
ме зовеш със пълен глас!
Твоята усмивка мила
като восък ме топи!
От где вземаш тая сила?!
Че с любов ме покори!
Ти си любовта ми страстна!
Единствената си в света...
От Венера по-прекрасна -
мойте сънища в Нощта...
Аз за теб ще пиша химни!
И по теб съм все в захлас,
моля Рая отвори ми,
цял век вече чакам аз!
© Христо Славов Todos los derechos reservados