23 сент. 2012 г., 17:46  

Интимна изповед 

  Поэзия » Любовная
619 0 2

Търся те неповторимо...
Твоя сянка станах аз...
В моя стих ти търся рима.
Жаден съм за твоя глас!

Теглиш ме с  неземна сила,
аз я чувствам всеки час.
С твойта Синева и Свила
ме зовеш със пълен глас!

Твоята усмивка мила
като восък ме топи!
От где вземаш тая сила?!
Че с любов ме покори!

Ти си любовта ми страстна!
Единствената си в света...
От Венера по-прекрасна -
мойте сънища в Нощта...

Аз за теб ще пиша химни!
И по теб съм все в захлас,
моля Рая отвори ми,
цял век вече чакам аз!

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??