25 jun 2011, 16:59

Интимно 

  Poesía » De amor
1138 0 3

Когато те докосвам в мрака

и искам времето да спре...

Когато до безкрайност съзерцавам

блаженството по твоето лице...

 

Дали любов е или страст е? –

експлозията в моето сърце.

Или мираж недосегаем,

изплъзващ се от мойте ръце.

 

А устните, шептейки "Остани!",

заклеват ли те или молят?

Щастливи ли ще сме като преди

или това е само трепен полет?

 

Магията, стояща межу нас,

ще видим ли и ще я оценим ли?

"Обичам те!" - ще кажем ли на глас?

И щастието си ще съхраним ли?

 

"О, миг поспри!" - възкликнал е поетът.

"Не спирай!" - ще извикам аз.

Не спирай, с устни пий ме до полуда...

Обичай ме - до сетния ми час!

© Силвия Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??