11 nov 2018, 23:29  

Ирония 

  Poesía
642 1 5

Ти си имплицитен,

безпризорен и забравен.

В мен гореше някога сакрално.

Плуваше в сърцето, волно,

сякаш в бар пиеше охолно.

Беше дисидент и живеше епично,

но в живота си с мен, остана ироничен.

© Любов Никифорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??