Nov 11, 2018, 11:29 PM  

Ирония 

  Poetry
543 1 5

Ти си имплицитен,

безпризорен и забравен.

В мен гореше някога сакрално.

Плуваше в сърцето, волно,

сякаш в бар пиеше охолно.

Беше дисидент и живеше епично,

но в живота си с мен, остана ироничен.

© Любов Никифорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??