11 sept 2007, 7:56

Искам 

  Poesía
443 0 2
Искам да трогна звездите,
слагам маска на шегобиец.
Чувам у мене гласа на детето
и звънък смях, чухте ли и вие!?

Искам да събера илюзиите си,
слагам маска на шегобиец.
Чувам душата: Разпилени в дните са
и няма нищо, разбираш ли!?

Искам да надживея куража си,
слагам маска на шегобиец.
Чувам тягата на мечтите:
Ей, човече, ти с ума ли си!?

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??