7 ene 2009, 13:06

Искам 

  Poesía » De amor
507 0 2

                                       на К.
На Горгона очите аз искам –
щом погледна, да вкаменя
това, което ме потиска
и да бъда фатална жена.

На русалка за гласа си мечтая – 
с нежност да те привлека.
Да потънеш в мойта омая,
а аз да докосвам брега.

Но с мечтите си само оставам
и със мойте очи, с моя глас.
С любовта си ще те дарявам
така, както мога го аз.

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??