4 ago 2011, 23:48

Искам 

  Poesía
575 0 0

Искам да бъда нежна мелодия,

дори само звук от песента ти...

Искам да бъда вятър наесен

и да те докосвам, тъй си по-лесен...

Искам да бъда твоя мечта,

дори  само частица от нея,

красиво видение, сън в нощта,

заспиваш, забравяш и няма я.

Искам да бъда адреналина в кръвта,

когато изкачваш върхове и била!

Искам да бъда езерата в Рила,

снеговете с обич стопила,

с устни от мен да отпиваш,

лицето си с мен да измиваш,

в жегите да се разхлаждаш,

сила от мен да зареждаш.

Искам да бъда хляба, който докосваш -

ястието, което опитваш...

Искам дори само за малко,

искам дори само за миг

да бъда всичко... но жалко,

искам... и задавям се с вик.

 

.

 

© Фей Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??