Искам да бъда нежна мелодия,
дори само звук от песента ти...
Искам да бъда вятър наесен
и да те докосвам, тъй си по-лесен...
Искам да бъда твоя мечта,
дори само частица от нея,
красиво видение, сън в нощта,
заспиваш, забравяш и няма я.
Искам да бъда адреналина в кръвта,
когато изкачваш върхове и била!
Искам да бъда езерата в Рила,
снеговете с обич стопила,
с устни от мен да отпиваш,
лицето си с мен да измиваш,
в жегите да се разхлаждаш,
сила от мен да зареждаш.
Искам да бъда хляба, който докосваш -
ястието, което опитваш...
Искам дори само за малко,
искам дори само за миг
да бъда всичко... но жалко,
искам... и задавям се с вик.
.
© Фей Всички права запазени