14 may 2014, 21:29

Искам 

  Poesía » De amor
504 0 0

Искам...

да бъда нещо просто, ценно, значимо

в твоя личен, различен живот!

Искам... 

да открехнеш сърцето си малко,

да посадя там взаимност, любов!

Искам...

да бъда твоята добра половина,

да осмислям деня и нощта!

Искам...

нещо тъй простичко само -

да бъдем с теб ръка за ръка!

© Диана Бунева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??