May 14, 2014, 9:29 PM

Искам 

  Poetry » Love
497 0 0

Искам...

да бъда нещо просто, ценно, значимо

в твоя личен, различен живот!

Искам... 

да открехнеш сърцето си малко,

да посадя там взаимност, любов!

Искам...

да бъда твоята добра половина,

да осмислям деня и нощта!

Искам...

нещо тъй простичко само -

да бъдем с теб ръка за ръка!

© Диана Бунева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??