24 jul 2012, 21:36

Искам 

  Poesía » De amor
720 0 2

Искам аз да те опиша,
но искам думите да дишат
с твоя дъх.

Искам да те начертая
тъй, че листът да ухае
като теб.

Искам да те измечтая
като студент във тясна стая
в лунна нощ.

И от времето да скрия
нежната ти бяла шия
в шепа дъжд.


09.05.2012

© Цветозар Цаков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??