24 июл. 2012 г., 21:36

Искам 

  Поэзия » Любовная
719 0 2

Искам аз да те опиша,
но искам думите да дишат
с твоя дъх.

Искам да те начертая
тъй, че листът да ухае
като теб.

Искам да те измечтая
като студент във тясна стая
в лунна нощ.

И от времето да скрия
нежната ти бяла шия
в шепа дъжд.


09.05.2012

© Цветозар Цаков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??