31 may 2012, 13:08

Искам 

  Poesía » De amor
490 0 0

                        Искам

 

               

Още по-силно до себе си ме

                                                           притисни

и ако се съпротивлявам - не ми вярвай!

Ръката ми във своята вземи  и... хайде да

                                                            избягаме.

 Ние ще минем през много места,

 на които им казват „ до болка познати“,

                                  ще пътуваме зими и лета,

 докато стигнем края на земята, ще срещаме

приятели и врагове, лесове непроходими,

на дъното на някое море ще събираме отново сили, ще стигнем до реки без никакъв мост, до планини, достигащи звездите...

за нашето бягство вдигам  тост,

за нощите и дните, в който ще разбиваме стени.

Така. Още по-силно, по-здраво.

Ръката си от твоята не ще изтръгна, няма да се обръщаме назад.

Аз съм готова, хайде да тръгваме.  

© Меги Кралева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??