5 jun 2012, 11:15

Искам... 

  Poesía » De amor
884 0 1

Искам за миг тук да си ти,
само и единствено ти...
И да видя очите ти,

и да докосна ръцете ти, 

да вкуся устните ти,

да усетя допира ти...
И когато гласът ти шепти,

нека в мене нежно да ехти;

нека сърцето лудо да тупти

и нека всичко в нас да затрепти...

Искам да сбъдна твоите мечти!
А дали не искаш това и ти?! 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??