Искам за миг тук да си ти,
само и единствено ти...
И да видя очите ти,
и да докосна ръцете ти,
да вкуся устните ти,
да усетя допира ти...
И когато гласът ти шепти,
нека в мене нежно да ехти;
нека сърцето лудо да тупти
и нека всичко в нас да затрепти...
Искам да сбъдна твоите мечти!
А дали не искаш това и ти?!