И С К А М
Искам да съм ангел,
но не знам слова
да превръщат демон
във невинност.
Искам да съм силна,
а не мога в суета
да измина пътя
на Всесилния.
Искам да пребъда
и да съм жена,
но не мога
да се вричам във невинност.
Искам да съм всичко
най-прекрасно на света,
но се сблъсках
със жестоката действителност.
Исках, но не искам!
Вече съм си аз -
груба, недодялана...
но неизмислена!
© Събина Стефанова Todos los derechos reservados