14 feb 2017, 20:37

Искам 

  Poesía » Verso libre
783 2 2

Искам да кажа на всички всичко.

Но не мога.

Да им кажа как се обича, как се чака...

Но не мога.

Да им покажа как се добър човек става.

И кога човек да се надява, и кога не...

Кой човек да подмине и кой да спре.

Но мога само да чакам и да се надявам...

Че всички ще се научат, без да се съмнявам.

А докато всички се научат ще продължавам любов да давам.

 

 

© Съби Журналов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ще продължаваме,няма да се отказваме.Благодаря ти🙂
  • Вярвай и продължавай да даваш всичко от себе си! Доброто не остава незабелязано!
Propuestas
: ??:??