20 sept 2018, 21:03

Искам 

  Poesía » De amor
488 0 0

Думите ти ято са в небето,

птиците повикани на юг

ще скрия самотата си с пердето

и сърцето ми довчерашен приют.

 

Искам днес  да бъдеш себе си,

искам ти да бъдеш топлина

и най-спонтанно постопли ръцете ми,

когато няма вече светлина...

 

Когато искаш, аз ще бъда искрен,

но днес, май, само  ще летя,

любовни рани няма да притискам,

а ще купя много суета.

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??