2 may 2020, 1:15

Искам... 

  Poesía » Del paisaje
591 0 0

Искам...

 

Искам да е пролет,

слънчева, красива.

На цветя да ухае,

с любов да опива.

 

Сутрин росата...

в трева да попива.

Зеленина свежа

сърце да облива.

 

Искам птичия полет,

щурците да пеят...

Дъхъвите теменуги,

рози да аленеят.

 

Искам стихове да пиша,

както умея...

Всъщност какво искам,

искам да живея...

© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??