2 мая 2020 г., 01:15

Искам... 

  Поэзия » Пейзажная
565 0 0

Искам...

 

Искам да е пролет,

слънчева, красива.

На цветя да ухае,

с любов да опива.

 

Сутрин росата...

в трева да попива.

Зеленина свежа

сърце да облива.

 

Искам птичия полет,

щурците да пеят...

Дъхъвите теменуги,

рози да аленеят.

 

Искам стихове да пиша,

както умея...

Всъщност какво искам,

искам да живея...

© Лилия Нейкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??